SK Načeradec - TJ Sokol Neveklov 1:3 (1:2)

04.03.2015 08:03

Domácí vstoupili do zápasu s elánem a hned v 5. minutě šli do vedení, po dorážce Vobořila. Ve 20. minutě hosté po závaru před Smetanovou brankou se štěstím vyrovnali. Za 5 minut neveklovští rozehráli přísně nařízený TK a přesnou tečí  šli do vedení. Kolem 35. minuty si domácí vytvořili velký tlak, ale nejprve Jeništa a poté Suchopar, zahodili svoje stoprocentní šance. Do 2. poločasu nastoupili domácí jako vyměnění, ale jejich tlak dokázali hosté, v čele s výborným brankářem, eliminovat. Když už bylo vyrovnání na spadnutí, neveklovští po vydařeném lobu zvýšili v 80. minutě na 1:3. Hned po rozehrání sice kopal kanonýr Jeništa penaltu - po faulu na Postřihače, ale trefil pouze nohu výborného Fraňka. Domácí si tak značně zkomplikovali cestu za záchranou v soutěži.

 
Góly:  Vobořil - ?

Nastoupili:
SK Načeradec: Smetana J -  Franc, Smetana, Hanzlík, Suchopar  –  Čáp, Novák, Pokorný, Vobořil - Jeništa, Voženílek + Hlinský, Postřihač st.

Sokol Neveklov: Franěk -  Balík M, Zimmel, Čichovský, Hameta, Šmejkal, Hlaváč Jan, Hlaváč Jar, Vitouš, Balík P, Šiška - Hovorka, Novotný

Rozhodčí: Kromka + Malý, Brabenec

Zpět