Halový turnaj v Žirovnici - 2.místo

01.03.2010 21:21

 

Hráno : 28.2.2010 v Žirovnici, 1 x 15´, 4+1, 6 týmů

Tentokrát jsme hráli pod hlavičkou TJ Start Lukavec. Vstup do turnaje byl přímo tragický, první 2 zápasy jsme trestuhodně zahazovali jednu šanci za druhou a schodně prohráli 0:1, vypadalo to na blamáž! Naštěstí si Postřihač vzal k srdci tvrdou domluvu trenéra Kocoura a začal proměňovat milimetrové nahrávky Dana Kocoura. Umístění se nakonec povedlo zachránit, ale turnaj jsme měli vyhrát...

Nejvíce byl vidět Kocour a Postřihač

NASTOUPILI :   Kotek, Křemen, Štyx, Starec, Havlín, Zamrzla V, Kocour, Postřihač 

 

Start - Čejov                        0:1, Kocour a především Postřihač laxně zahodil, co šlo. Zápas rozhodl nešťastný vlastní gól Křemena.

Start - Kamenice n. Lipou     0:1, přestože Kocour připravil opět nejméně  5-6 šancí, bylo až s podivem co zahodil Postřihač a Zamrzla. Těsně před koncem potvrdil trápení Kocour, když zahodil penaltu...                               

Start - Žirovnice                   2:1, Postřihač 2x. Konečně jsme vstřelili branky a dokázali otočit zápas. Vítězný gól padl 20 sekund před koncem.      

Start - Růžová                     2:1Postřihač, Kocour, opět jsme prohrávali (již v 1´), ale díky velmi dobře hrajícímu Kocourovi a probuzené střelecké potenci Postřihače jsme se dostali do hry o 2. místo.

Start - Vysočina Jihlava       5:1, Postřihač 3x, Štyx, Kocour, abolutně nejlepší výkon, jihlavští nevěděli, kam mají dřív skočit. Spolupráce Kocour - Postřihač fungovala na výbornou a konečně se přidali i ostatní! Gól jsme inkasovali v poslední vteřině.

 Pořadí :   1. Sokol Čejov

                2. Start Lukavec

                3. Slovan Kamenice n. Lipou

                4. Vysočina Jihlava

                5. Slavoj Žirovnice

                6. Sokol Růžová

Zpět