Postup do okresního přeboru!!!

04.07.2013 17:20

V příští sezóně se v Načeradci bude po 21(!) letech hrát II. třída - okresní přebor! TJ Blaník Načeradec totiž sestoupil z okresního přeboru Pelhřimovska v sezóně 1991 - 1992! Od té doby se v Načeradci hrála pouze III. nebo IV. třída...

FK Soběhrdy (vítěz III. třídy, skupina A) nemá odpovídající zázemí, proto odmítl postup do OP. Náš tým skončil na 2. místě III. B - třídy, se ziskem 61 bodů. Ve skupině A má 2. Sokol Krhanice 53 bodů, takže dodatečně postupujeme právě my...  Hráčům, i trenérovi Štěpánkovi, gratuluji k postupu! Pokud se trenérovi podaří udržet stávající kádr hráčů, jsem přesvědčen, že v OP nebudeme hrát 2. housle. Tak ještě jednou velká gratulace!!!

Ing. Petr Postřihač, předseda SK Načeradec

P.S. Neusnout na vavřínech!!!

 

V Načeradci se v sezóně 2013 - 2014 představí:

- Sokol Jankov, Sokol Jírovice, JAWA Divišov, Sokol Mezno, Sokol Přestavlky, TJ Sokol Vrchotovy Janovice, Sokol Popovice, Sokol Neveklov, Sokol Dolní Kralovice - stávající účastníci OP, Jiskra Struhařov, Sokol Chotýšany, Sokol Maršovice - sestupující z 1.B - třídy + Sokol Pravonín, SK Načeradec - postupující ze III. třídy.

 

 

Zápis STK, č.35, z 3.července 2013 

STK schválila:

1. Zápis STK č.34

Ostatní projednání:

1. STK děkuje oddílu Lešany za uspořádání finále Poháru OFS Benešov 22.6.2013. Zároveň děkuje sponzorovi Ondrášovka za zajištění občerstvení pro oddíly.

2. STK bere na vědomí vyjádření oddílu Soběhrdy o přenechání postupu do Okresního přeboru. V důsledku tohoto vyjádření postupuje do Okresního přeboru oddíl SK Načeradec po zaplacení poplatku 8 000,- Kč za mimořádný postup.

3. STK uzavřela mistrovské i pohárové soutěže ročníku 2012/2013. Schválila postupy a sestupy družstev.

4. Schválila a uzavřela konečnou podobu rozdělení družstev do nového soutěžního ročníku.

5. STK předběžně schválila podobu rozlosování Poháru OFS Benešov pro nový ročník. V novém soutěžním ročníku se bude hrát pouze pohár dospělých. Pohár dorostu a žáků se hrát nebude z důvodu malého počtu přihlášených družstev.

6. STK zkontrolovala starty hráčů ze soupisek. K utkání nenastoupili následující hráči: Olbramovice – Bauer Jan Trh. Štěpánov – Zajíček Aleš Neveklov – Vitejček David Čechtice – Brož Vojtěch STK uděluje pokutu 500,- Kč oddílům Olbramovice, Trh. Štěpánov, Neveklov a Čechtice za nenastoupení následujících hráčů ze soupisek.

Termín losovacího aktivu OFS Benešov připadá na 23.7.2013 od 16:00 hod. v zasedací místnosti naproti kostelu v Benešově na náměstí (jako v předchozích letech). Podrobnější informace obdrží oddíly e-mailem. Účast na aktivu je pro oddíly povinná.

Předseda STK Jaroslav Žížala, v.r.

 

 

 

Zpět