SK Načeradec - TJ Sokol Popovice 6:0 (4:0)

23.09.2013 09:46

 

Hráno:   22.9.2013, od 16:30 hod, 17°C, zataženo

Hodnocení:   Domácí po čtyřech porážkách v řadě konečně zabrali. Popovickým sice patřilo úvodních 5-8 minut zápasu, ale poté již na hřišti kralovali domácí. Skóre otevřel po samostatné akci náš nejlepší hráč – Lukáš Urban. Do přestávky hosté inkasovali 4x, a to ještě naši několik šancí nevyužili. I 2. polovina zápasu byla plně v režii domácích, předvedli spoustu pěkných akcí, ale střelecky se již tolik neprosadili. V samotném závěru měli hosté 2x možnost vstřelit branku, ale neměli potřebný klid v zakončení. Konečně body!

Nastoupili:    Smetana J - Strnad , Štamberg, Dražďák, Franc - Čáp D, Postřihač, Urban, Suchopar - Jeništa, Voženílek + Smetana M, Kříž

Z různých důvodů nehráli:   Čáp L, Humpolík, Vobořil + Novák, Pokorný

Trenér:  Štěpánek Josef

Vedení mužstva:  Ing. Postřihač, Grohmann

Rozhodčí: p. Macháček, Rezek, Kohl

Góly:   2x Voženílek, Urban, Postřihač, Jeništa, Kříž

 

Opsáno z webu TJ Sokol Popovice:

SK Načeradec : Popovice - 6:0

"A" mužstvo po špatném individuálním i týmovém výkonu prohrálo vysoko v Načeradci 6:0. Domácí v první půli potrestali všechny naše chyby a do kabin si nesli čtyřbrankové vedení. V druhém poločase jsme hru zlepšili, ale na vstřelení branky to nestačilo. I se štěstím udrželo domácí mužstvo čisté konto svému brankáři, když při dvou závarech obránci odkopávali míč z brankové čáry. Načeradčtí hráli na rychlé protiútoky a do otevřené obrany se jim podařilo zavěsit ještě dvě branky. Špatný výkon v zápase o "šest" bodů potvrdil špatnou situaci popovického fotbalu. Klíčoví hráči na marodce, "přibouchnutý palec u ruky do dveří od auta" a další výmluvy těsně před zápasem nasvědčují o přístupu některých hráčů. Pokud se mužstvo nesemkne a bude se na hřišti okřikovat, nadávat si a vyčítat si největší maličkosti, můžeme pomýšlet na boje o záchranu v této soutěži. Tímto bych chtěl všechny hráče vyzvat, aby se každý zamyslel, co může pro naše mužstvo udělat! Ve finále to hrajeme pro zábavu a takovýto přístup, hra a nasazení v zápasech jen vyvolají špatnou náladu a negativní přístup.

22. září 2013
 

BN deník:

Maršovický tajfun sfoukl Pravonín

Ve Vrchotových Janovicích byli diváci v bojovném, ale nervózním utkání s Neveklovem napnuti až do konce.

Ve Vrchotových Janovicích byli diváci v bojovném, ale nervózním utkání s Neveklovem napnuti až do konce. Autor: Ivan Klika

dnes 10:29

Benešovsko – Okresní fotbalový přeboru odjel páté kolo. Nováček z Načeradce se dočkal první výhry a pěkně vysoké, divišovský expres odklidil z cesty Přestavlky.

 
 
 

JÍROVICE – DOLNÍ KRALOVICE 0:0

Obě mužstva převedla pouze průměrný výkon s minimem gólových šancí, proto zápas skončil bezbrankovou remízou.

Rozhodčí: Konvička. ŽK: 0:2. Diváci: 30. Jírovice: Ellschlöger – Kořínek, Borkovec, Beneš, Sahula, Pěkný, Klepl, Pokorný, Svoboda, Pazdera, Kulda. Střídali: Šitler, Fučík. Dolní Kralovice: Doležal – Maršoun, Pitelka, Prchal, Roháč, Zubec, Hanousek, L. Jelínek, Šaman, Dvořák, Boček. Střídali: T. Jelínek, Marušák, Pitliak.

MARŠOVICE – PRAVONÍN 6:0

Maršovice v zápase druhého se čtvrtým dokazovaly od první minuty, že zejména v domácím prostředí jsou v útočné fázi velice silní a i přes řadu neproměněných šancí uštědřily Pravonínu tvrdou lekci.
Skóre otevřel v 8. minutě Zavadil nechytatelnou ranou z trestného kopu z 25 metrů. Poté hosty zachránila po rohu a teči Procházky tyč, dvě velké šance Žížaly volaly po brance a R. Hašek z trestného kopu trefil břevno. Ve 43. minutě se již domácí radovali, když Žížala po přihrávce Fišera do třetice sešteloval správně mířidla.
Po přestávce se hrálo podle stejných not. V 51. minutě ještě hosté zažehnali šanci Hampešta po rohovém kopu, ale při jeho opakování posadil Šach míč přesně na hlavu Žížaly – 3:0. Za chvíli vymetl Šach z hranice šestnáctky levý horní roh Veselého branky a hosté se mohli obávat debaklu. Zápas ale nevypustili, statečně bojovali až do konce, přesto ještě dvakrát inkasovali. Nejprve Fišer potrestal chybu brankáře Veselého při malé domů a uzavření skóre měl na svědomí krásnou ranou Zavadil.

Branky: Žížala 2, Zavadil 2, Šach, Fišer. Rozhodčí: Bačinský. ŽK: 0:1. Diváci: 90. Poločas: 2:0. Maršovice: Fillip - Zderadička, Bartoš, Procházka, Řezníček – Šach, R. Hašek, Zavadil, Hampešt (67. Šetina) - Žížala (61.J. Bačík), Fišer (80. Pechač). Pravonín: Veselý - Hoch, Lejček, Kodeda, Zavadil - T. Babický, Vlasák, M. Babický (65. Ondrák), Moravec (74. Sibal), Javorský, Studnička (51. Hoch).

VRCH. JANOVICE – NEVEKLOV 3:1

V první půli viděli diváci vyrovnaný a rychlý fotbal, místy však přehnaně tvrdý a často přerušovaný pro fauly. Domácí měli silně vychýlenou mušku jako Vrkoslav, třikrát Sochůrek a ani trestný kop Potůčka se nevešel mezi brankové tyče. Hosté zahrozili až ve 36. minutě ze závaru, ze kterého dopravil Znamenáček míč do sítě, ale radost z úspěchu zkazil hostům asistent rozhodčího odmáváním postavení mimo hru. A když i domácí Procházka nedosáhl na míč po přihrávce Potůčka, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.
Ve druhé půli se na hrací ploše objevil po dlouhé odmlce domácí kanonýr Němec a hned přinesl oživení v útoku, když míč po jeho centru hlavičkoval Potůček do tyče. V 54. minutě odpískal hlavní rozhodčí po konzultaci s pomezním (za úmyslnou ruku ve velkém vápně) pokutový kop, což se hrubě nelíbilo hostům, kteří to také dávali rozhodčímu hlasitě najevo. Penaltu s přehledem proměnil Střihavka. Následně hlavička Němce skončila vedle a ani na druhé straně nevyrovnali hosté ze závaru. V závěru se ale diváci nenudili. Nejprve Potůček propálil, vše, co mu stálo v cestě (2:0), aby byl vzápětí vyloučen po faulu kapitán hostů Hameta. Přesto Neveklovští nehodili flintu a v deseti snížili Vitoušem do prázdné branky po přihrávce Čichovského. Hosté vsadili vše na útok, jenže nevyrovnali, naopak Němec po brejku a centru Střihavky upravil na konečných 3:1, i přes přes hlasité a důrazné protesty hostů, kteří vehementně reklamovali postavení mimo hru.

Branky: 54. Střihavka (z PK), 78. Potůček, 90. Němec – 87. Vitouš. Rozhodčí: Špička. ŽK: 2:5. ČK: 79. Hameta (N). Diváci: 75. Poločas: 0:0. Vrchotovy Janovice: Vávra – Suchan, Hampl, Kadlec, Trojan (46. Němec) – Střihavka, Linhart, Sochůrek, Procházka (60. Sázavský) – Potůček (91. Bursík), Vrkoslav. Neveklov: Kolev – Zimmel, Havránek, Novák, Znamenáček – Čichovský, Hameta, Váňa (70. Král), Semerád – Rabiňák, Šiška (52. Vitouš).

JANKOV – CHOTÝŠANY 3:1

Od začátku začali domácí náporem a v 18. minutě vedli po brankách kanonýra Horčičky 2:0. Další šance do přestávky skončily buď mimo bránu nebo na dobře chytajícím brankáři hostů.
Ve druhém poločase zvýšili Chotýšanští aktivitu, jejichž akce ale většinou končily na domácí šestnáctce. Jankovští měli na druhé straně příležitosti, ale nepřesnou mušku. A tak hosté v 70. minutě Koreckým ze standardní situace snížili, ale více jim domácí nepovolili. Navíc kapitán Skála o chvíli později upravil na 3:1. V závěru se ještě domácí předháněli v neproměňování šancí.

Branky: Horčička 2, Skála – Korecký. Rozhodčí: Novák. ŽK: 2:3. Diváci: 80. Poločas: 2:0. Jankov: Nerad – Hameršmíd, D. Čermák, Veselý, Peroutka, Procházka, Balík, P. Skála, Uhliar, Vrzal, Horčička. Střídali: M. Čermák, Zajíc. Chotýšany: Keseli – Josef Sysel, Korecký, Hanibal, Jaroslav Sysel, Matoušek, Straka, Starosta, Říha, Vaňkát, Šícha. Střídal: M. Filip.

STRUHAŘOV – MEZNO 3:1

Domácí začali dobře. Již ve třetí minutě otevřeli skóre, když Kreminovu střelu ještě na brankové čáře jistil Koblasa. Poté se Struhařovským opět přestalo dařit a obě mužstva předváděla velmi průměrný fotbal. V závěru poločasu trefil Josef Sysel střelou z přímého kopu břevno hostující branky.
Obraz hry se nezměnil ani po přestávce. V 75. minutě se dostali ke slovu hosté, když proměnil penaltu Šimák. Tři body pro domácí zachránili v samém závěru střídající hráči. Nejprve Jan Hroch po ideální přihrávce bratra Ondřeje a následně Lukáš Sysel, rozhodli o výhře Struhařova.

Branky: Kremina, J. Hroch, L. Sysel – Šimák (z PK). Rozhodčí: Murgač. ŽK: 1:1. Diváci: 80. Poločas: 1:0. Struhařov: P. Pessr – Kůstka, Zd.Pessr, Dudík, Hovorka, J. Sysel, O. Veselý, O. Hroch, Koblasa, D. Sysel, Kremina. Střídali: Zmek, L. Sysel, Michálek, J. Hroch. Mezno: Doskočil – Lukáš Homola, Kulvajt, D. Homola, Novotný, Říha, Kubec, Heráň, Barták, Šimák, Ladislav Homola. Střídali: Jiří Ploc, Jakub Ploc.

DIVIŠOV – PŘESTAVLKY 2:0

Zápas mnoho fotbalové krásy nenabídl. Domácí se snažili držet balon pod kontrolou, ale velkým počtem nepřesností nechávali soupeře neustále ve hře o body.
Ve druhém poločase se na hře nic nezměnilo. Tři body zajistili domácím až kanonýři Zd. Pekárek s Jíšou, když dokázali využít svého důrazu ve vápně a dotlačit dvakrát balón za brankovou čáru.

Branky: Jíša, Zd. Pekárek. Rozhodčí: Garaja ml. ŽK: 1:2. Diváci: 90. Poločas: 0:0. Divišov: J. Hanuš – J. Pekárek, Macháček, Štěpnička, Lehán – Vondrák, Jíša, Marek Hanuš, Vávra – Zd. Pekárek, Campodonico. Střídali: Blažíček, L. Svoboda. Sokol Přestavlky: Bečvář – Pantoflíček, Berka, Bursík, Braný – M. Mrázek, Kdoulím, P. Mrázek, Blokeš – Pohůnek, Mastný. Střídal: Velebil.

SK NAČERADEC – POPOVICE 6:0

Nováček z Načeradce se dočkal po čtyřech porážkách první výhry, když nasypal do popovické sítě šest gólů. Hostům sice patřilo úvodních pět minut, ale poté již na hřišti kralovali domácí. Skóre otevřel po samostatné akci nejlepší hráč zápasu Urban. Do přestávky ještě hosté třikrát inkasovali, a to ještě Načeradští několik šancí nevyužili.
I druhé dějství bylo plně v režii domácích, kteří předvedli spoustu pěkných akcí a střelecky se prosadili ještě dvakrát.

Branky: Voženílek 2, Urban, Postřihač, Jeništa, Kříž. Rozhodčí: Milan Macháček. Poločas: 4:0. SK Načeradec: J. Smetana – Strnad, Štamberg, Dražďák, Franc, Čáp, Urban, Postřihač, Suchopar, Jeništa, Voženílek. Střídali: Kříž, M. Smetana. Popovice: P. Heřmánek – Jiří Hovorka, Jakub Hovorka, Kašpar, Vyhnal, Slepička, Filip, Matuška, Žížala, Veselý, Vondruška. Střídali: Slabý, Kropáček.

1. Divišov⋌ 5 5 0 0 13:2  15
2. Maršovice⋌ 5 4 0 1 25:2  12
3. Jankov⋌ 5 4 0 1 13:10 12
4. Struhařov⋌ 5 3 1 1 13:6  10
5. Pravonín⋌ 5 3 0 2 12:16  9
6. Jírovice⋌ 5 2 2 1  6:6   8
7. Vrchotovy Janovice ⋌ 5 2 1 2 13:10  7
8. Neveklov⋌ 5 2 1 2 12:10  7
9. Mezno⋌ 5 2 0 3  6:10  6
10. Chotýšany⋌ 5 1 2 2 10:13  5
11. SK Načeradec⋌ 5 1 0 4 11:18  3
12. Popovice⋌ 5 1 0 4  2:13  3
13. Sokol Přestavlky⋌ 5 1 0 4  2:16  3
14. Dolní Kralovice⋌ 5 0 1 4  3:13 1

 

Zpět