TJ Sokol Jankov - SK Načeradec 4:1 (3:0)

15.06.2014 19:25

Hráno:   15.6.2014, od 17:00 hod, 21°C, jasno

Hodnocení: Ještěže je již konec sezóny, v posledních zápasech jsme začali být až trapní a zbytečně jsme si pokazili dojem z působení v okresním přeboru!! Mužstvo, které v soutěžním ročníku nezíská do tabulky alespoň 30 bodů, nemá v soutěži co dělat, to ať si každý (včetně trenéra) myslí, co chce...

Nastoupili:

SK Načeradec:  Císař – Hlinský, Vobořil, Franc, Smetana  –  Čáp, Urban, Novák, Suchopar  –  Voženílek, Jeništa + Kříž

TJ Sokol Jankov:  Nerad – Hameršmíd, Veselý, Zajíc, Balík, Skála, Kolář, Vrzal, Říha, Hynek, Uhliar. Střídali: M. Čermák, Kratochvíl, Mrázek

Góly:   3x Uhliar, Balík - Suchopar

Trenér:  Josef Štěpánek 

Rozhodčí: Kočí + Kromka a Kratochvíl

Diváci: 80

BN DENÍK:

 

 Miřetice zachránily Mezno v přeboru

Popovičtí obránci v tuto chvíli stačili ubránit před prázdnou brankou Davida Sysla, ale ten jim stejně za chvíli dal dva góly.

Popovičtí obránci v tuto chvíli stačili ubránit před prázdnou brankou Davida Sysla, ale ten jim stejně za chvíli dal dva góly. Autor: Ivan Vondrák

včera 18:38

Benešovsko – Okresní fotbalový přebor uzavřel svoje brány ročníku 2013/2014. Před posledním kole již bylo jasno o postupujícím (Divišov) a sestupujících (Chotýšany a Mezno). Jenže díky záchraně Miřetic (Kunicím B bylo odebráno deset bodů za nezaplacený poplatek FAČR hráče Štancla) v I. B třídě se tak zachránilo i v přeboru Mezno, což v klubu o víkendu nevěděli a tak „slavili" dva sestupy.

MARŠOVICE – JÍROVICE 7:0

Do utkání vlétli domácí s nasazením a obrana Jírovic nevěděla, kde jí hlava stojí. Již ve 2. minutě předvedli krásnou akci, na jejímž konci Zavadil našel Žáka, ten si povodil trojici obránců a technickou střelou otevřel skóre. O chvíli později opět dokonale rozložili obrané řady soupeře a na konci biliárové akce byl zakončující Šach. Následně domácí přestali hrát a bylo k vidění množství nepřesností na obou stranách. V závěru poločasu byli blízko branky hosté, ale Pechač předvedl proti útočníkovi fantastický reflexivní zákrok a nohou míč vyrazil na břevno. Po následném rohu hlavičkoval D. Stibůrek opět do břevna.
Na začátku druhé půle se obraz hry příliš nezměnil a hosté se stále snažili o kontaktní branku, ale Pazderova střela „olízla" maršovickou tyčku. V 69. minutě ale udeřilo na druhé straně, když Zavadil hlavou na zadní tyči po centru Šetiny zvýšil na 3:0. Hosty třetí gól zlomil a od 80. do 89. minuty ještě dostali na cestu domů další čtyři góly. Po nabídkách Zavadila skórovali Šach a Laurich, pro kterého to byl premiérový gól v maršovickém dresu. A nezůstalo jen u něj, když po chybě brankáře Magnuse zvýšil na 6:0. Účet zápasu podtrhl svojí třetí brankou v zápase Šach.

Branky: Šach 3, Laurich 2, Žák, D. Zavadil. Rozhodčí: M. Balík. ŽK: 2:1. Diváci: 100. Poločas:2:0. Maršovice: Pechač – Hrebičík, M. Hašek (32. Procházka), Hampešt, Řezníček (46. Zderadička) – Šach, R. Hašek (74. Bartoš), Žák, Šetina – D. Zavadil, Laurich. Jírovice:Ellschlöger – Kořínek, Borkovec, D. Stibůrek, Beneš (30. Pokorný) – Malknecht (70. Fučík), Holeš, Mizera, Pazdera, Pěkný, F. Stibůrek.

CHOTÝŠANY – PRAVONÍN 2:7

Chotýšany začaly utkání dobře, ale čtyři dobré šance neproměnily. Až ve 20. minutě se zadařilo. Následně ale vytvořily sérii hrubých chyb, které třikrát hosté do poločasu využili.
Ve druhé půli již Pravonínští kontrolovali hru a pěknými akcemi dorazili domácí ještě čtyřmi góly.

Branky: Korecký 2 – M. Babický 2, Ondrák 2, Javorský, Studnička, Zavadil. Rozhodčí: Rathan. Bez karet. Diváci: 50. Poločas: 1:3. Chotýšany: Šimánek – Poupě, Korecký, Adam Hanibal, Holejšovský, Kuthan, Šícha, M. Říha, Vaňkát, Povolný, Filip. Střídali: Aleš Hanibal, R. Říha, Matoušek, Žarnecki. Pravonín: Doškář – Hoch, Lejček, Kodeda, T. Babický, Vlasák, M. Babický, Moravec, Javorský, Studnička, Novák. Střídali: Ondrák, Zavadil, Sibal.

MEZNO – PŘESTAVLKY 2:2

Oba týmy hýřily aktivitou, ale větší nebezpečí zpočátku nezaznamenaly. Až se Heráň po dlouhémautu a několika soubojích ve vápně Přestavlk dostal k odraženému míči a poslal domácí do vedení. Hosté vzápětí po rychlé akci orazítkovali břevno, aby následně Mikulanda po závaru vyrovnal. Poté mělo Mezno velký tlak, který přetavil v gól hlavou Eliáš po rohu. K vyrovnání Přestavlkům pomohl domácí Kulvajt, který fauloval v šestnáctce, Brambora penaltu proměnil a stanovil účet poločasu.
Ve druhé půli se hrálo velmi vyrovnané utkání, kdy každý chvilku tahal pilku, ale brankáři již míč za svá záda nepustili, když se trápili v koncovce i střelci. Typickým příkladem byl domácí Helma, který byl několikrát vybídnut k sólu, ale ani jednu situaci nevyřešil ideálně a když ani Kulvajtova hlavička nenašla cestu do brány, zůstal stav nerozhodný 2:2.

Branky: Heráň, Eliáš – Mikulanda, Brambora. Rozhodčí: Hocek. ŽK: 0:1. Diváci: 60. Poločas:2:2. Mezno: Ploc – Mazour, Lukáš Homola, Kulvajt, Eliáš – Heráň, Ladislav Homola, Kubec, Hedvik – Říha, Šimák. Střídali: D. Helma, Šváb, Doskočil. Přestavlky: Bečvář – Novák, Berka, Pantoflíček, Mikulanda, Kučera, Blokeš, P. Mrázek, Mastný, Brambora, Pohůnek. Střídal: M. Mrázek.

NEVEKLOV – DIVIŠOV 0:3

Domácí drželi s vítězem okresního přeboru krok jen do 40. minuty, kdy se po rohovém kopu prosadil osamocený Macháček. Vzápětí po chybě domácí zálohy běžel střelec gólu sám na bránu, trefil tyč a míč do prázdné branky dorazil Vávra.
Ve druhém poločase se hrálo v podstatě na jednu branku Neveklovskou, ale hosté dokázali z mnoha šancí proměnit jen jednu, když se zpoza šestnáctky trefil nejlepší hráč utkání Macháček.

Branky: Macháček 2, Vávra. Rozhodčí: Pessr. Bez karet. Diváci: 98. Poločas: 0:2. Neveklov:Magnus – Zimmel, Král, Semerád, Havránek – Loucký, Znamenáček, P. Šmejkal, Bočkay – Hameta, Čichovský. Střídali: J. Šmejkal, Novotný. Divišov: J. Hanuš – Moravec, Martin Hanuš, L. Svoboda, Lehán – Vondrák, Jíša, Vávra, Marek Hanuš – Macháček, Campodonico. Střídal: Blažíček.

VRCHOTOVY JANOVICE – DOLNÍ KRALOVICE 3:1

Na začátku byli aktivnější a nebezpečnější domácí. Hlavička Sochůrka po dlouhém autu Hrdloviče šla těsně vedle, Hrdlovičovu bombu z dálky s námahou vyrazil brankář J. Doležal. Postupem času začali hrozit i Kralovičtí. Nejprve se Vrkoslav zastřeloval, aby po nenápadné akci, obešel obránce a vybíhajícímu Bursíkovi nedal přízemní střelou žádnou šanci. V závěru poločasu po hlavičce Bureše po rohu domácí vyrovnali.
V úvodu druhé půle vypadla domácímu gólmanovi bomba z dálky z rukou, ale v posledním okamžiku míč stačil vyrazit z brankové čáry. Poté Sochůrkův roh s námahou vyboxoval J. Doležal, který si poradil i s průnikem M. Písaříka. Na druhé straně se ukázal Bursík při ráně Hanouska a sóle Vošického. V 77. minutě si ulevil slovně hostující Hanousek na adresu hlavního rozhodčího, který zastavil hru, když byl sám před brankářem, nadávky slyšel asistent rozhodčího a na jeho pokyn byl Hanousek vyloučen. V závěru přišly velké chvíle nestárnoucího Sochůrka, když ze dvou trestných kopů krásně pokořil brankáře Doležala – 3:1.

Branky: Sochůrek 2, Bureš – Vrkoslav. Rozhodčí: Milan Macháček. ŽK: 1:6. ČK: 77. Hanousek (DK). Diváci: 75. Poločas: 1:1. Vrchotovy Janovice: Bursík – Suchan, Hrdlovič, Bureš, Kadlec – Čedík (74. Dvořák), Rouš, Procházka (61. Pichl), Szekér (42. Trojan) – Sochůrek, L. Písařík (46. M. Písařík). Dolní Kralovice: J. Doležal – Maršoun (63. Mareš), L. Doležal, Pitelka, Prchal – Marušák, Vošický, Roháč, Vrkoslav – Hanousek, L. Jelínek (54. Holba).

JANKOV – SK NAČERADEC 4:1

Jankov vlétl do zápasu s obrovským nasazením. Osamocený Hynek přehlavičkoval branku a Říhu vychytal tváří tvář Císař. V 5. minutě již Uhliar po sóle obešel i brankáře a nejenže otevřel skóre, ale také se pasoval do hvězdy zápasu. Do konce poločasu dělal aktivitou hostující obraně velké problémy a po půlhodině hry měl na kontě hattrick, když využil ideálního pasu Balíka a přihrávky Skály. A to ještě domácí orazítkovali břevno Říhou a tyč Balíkem. Hosté zahrozili jen jednou, ale Nerad byl na místě.
Ve druhém poločase převzali hosté aktivitu, ale do šancí se moc nedostávali. Domácí trochu ubrali na tempu, přesto přidali čtvrtý gól Balíkem z přímého kopu. Hosté v závěru snížili Suchoparem na 4:1.

Branky: Uhliar 3, Balík – Suchopar. Rozhodčí: Kočí. ŽK: 3:1. Diváci: 80. Poločas: 3:0. Jankov:Nerad – Hameršmíd, Veselý, Zajíc, Balík, Skála, Kolář, Vrzal, Říha, Hynek, Uhliar. Střídali: M. Čermák, Kratochvíl, Mrázek. SK Načeradec: Císař – Smetana, Hlinský, Novák, Suchopar, Vobořil, Urban, Čáp, Franc, Jeništa, Voženílek. Střídali: Postřihač, Kříž, Renč.

STRUHAŘOV – POPOVICE 5:2

Struhařov se dostal do vedení v 6. minutě, když se do branky svého bývalého týmu trefil Jan Veselý. Jenže v 21. minutě vyrovnal pěknou umístěnou střelou Kašpar.
Chvíli po přestávce domácí brankami O. Hrocha a J. Veselého navýšil skóre na 3:1. Následně sice snížil Suk, ale konečnou podobu výsledku dal mezi 72. – 75. minutou střídající D. Sysel, když mu u druhého gólu pomohl gólman Heřmánek, jenž si míč odražený od tyče vrazil do branky. V závěru došlo ke kuriózní situaci, když spoluhráč nakopl při odkopu míče brankáře P. Pessra, jehož zranil. Jelikož domácí již měli vystřídáno, tak šel do branky O. Hroch, jemuž jednou pomohla tyč.

Branky: J. Veselý 2, D. Sysel 2, O. Hroch – Kašpar, Suk. Rozhodčí: Špička. ŽK: 0:1. Diváci: 80.Poločas: 1:1. Struhařov: P. Pessr – J. Sysel, Straka, Zd. Pessr, O. Hroch, Folprecht, Kůstka, O. Veselý, Kocábek, Koblasa, J. Veselý, L. Sysel. Střídali: J. Hroch, D. Sysel, Kaucký. Popovice: P. Heřmánek – Suk, D. Kropáček, Hovorka, Kašpar, Slepička, Dvořák, Matuška, Žížala, J. Kaucký, F. Kropáček. Střídali: M. Heřmánek, T. Zach.

Konečná tabulka 2013 - 2014

1. Divišov⋌ 26 20 3  3 82:21  63
2. Maršovice⋌ 26 18 3  5 89:23  57
3. Struhařov⋌ 26 17 4  5 63:30  55
4. Jankov⋌ 26 14 3  9 48:39  45
5. Jírovice⋌ 26 13 3 10 37:38  42
6. Sokol Přestavlky⋌ 26 11 5 10 45:49  38
7. Pravonín⋌ 26 12 2 12 66:64  38
8. Vrch. Janovice ⋌ 26 10 6 10 56:51  36
9. Dolní Kralovice⋌ 26 10 6 10 40:36  36
10. SK Načeradec⋌ 26  9 2 15 57:61  29
11. Neveklov⋌ 26  8 5 13 46:57  29
12. Popovice⋌ 26  7 2 17 34:74  23
13. Mezno⋌ 26  4 6 16 35:84  18
14. Chotýšany⋌ 26  2 4 20 32:103 10

Autor: Pavel Šimáček

 

Zpět