TJ Sokol Pravonín - SK Načeradec 4:0 (2:0)

13.10.2013 17:56

Hráno:   12.10.2013, od 16:00 hod, 9°C, zataženo, déšť

Hodnocení:   I v sestavě, s jakou jsme zápas odehráli, i přesto, že nás sudí řezali, je ostudou dostat od takového soupeře 4 góly a žádný nevstřelit!!!!

Příčiny porážky: 

- Postřihač se Štěpánkem, protože se obklopili spoustou nezodpovědných a nespolehlivých lidí...

- Svoboda, Rathan v režii L. H., protože naprosto úmyslně a cíleně ovlivnili vývoj zápasu a zdaleka to nebylo pouze vykouzlení penalty...

- neustále se měnící sestava - hráči permanentně hrají na různých postech...

- Čáp L, Franc, Novák, Humpolík, Růžička, Strnad, Urban a Vobořil, protože se z různých důvodů nedostavili na zápas...

- nepovedený výkon brankáře...

- neproměnění 2 ložených šancí za stavu 1:0...

- likvidační faul a zranění Postřihače v 64´, domácí hráč nedostal ani žlutou kartu, takže jsme šli v podstatě do deseti...
 

Nastoupili:   Smetana J - Smetana M, Štamberg, Dražďák, Suchopar - Čáp D, Pokorný, Postřihač, Kříž - Voženílek, Jeništa  +  Postřihač st.

Trenér:  Štěpánek Josef

Vedení mužstva:  Ing. Postřihač

Rozhodčí: p. Svoboda, Rathan a Dolejš

Góly:   Ondrák, Vlasák, Babický T, Zavadil 

 

WEB Pravonína - podle MF jsme jedni z nejslabších soupeřů!

mistrovské utkání - VIII.kolo

12.10.2013 - 16:00 hodin

rozhodčí: Svoboda - Dolejš, Rathan

výsledek - 4 : 0

poločas - 2 : 0

branka - Ondrák Z., Vlasák L., Babický T. (pen.), Zavadil V.

sestava - Doškář D. - Hrubeš V., Babický T., Hoch M., Zavadil V. - Studnička P.(86´Sibal Mar.), Javorský L., Vlasák L., Sibal Mich. - Babický M., Ondrák Z.(68´Hoch P.)

nezasáhl do hry - Moravec L.

komentář trenéra - Utkání průměrné úrovně. Obě mužstva nastoupili v inprovizovaných sestavách, Načeradec přijel pouze v jedenácti lidech. Zápas jsme chtěli konečně zvládnout, po čtyřech porážkách po sobě bylo na čase. Ke hře mám připomínky, ale na konci sezóny se počítají body. My se dostali do vedení již v 7´, kdy hostující brankář vyrazil střelu L.Vlasáka před sebe, Z.Ondrák po kličce brankáři uklízel balón do prázdné branky - 1:0. My sice více drželi míč, snažili se kombinovat, ale opět bylo vidět mnoho individuálních chyb, zkažených přihrávek, hosté hrozili především brejky, které nevyužili. My ještě do přestávky zvýšili vedení, ve 40´po příhře Z.Ondráka do strany na M.Babického, který přesným centrem našel nabíhajícího L.Vlasáka, který se hlavou z malého vápna nemýlil - 2:0. Druhý poločas si domácí již pohlídali, hosté se již na nic nezmohli, jen mně mrzí, že takovému soupeři musíme nastřílet více gólů, soupeř hrál v druhé půli odevzdaně, takových soupeřů v přeboru moc nebude. My ještě přidali další dvě branky, nejprve po faulu v pokutovém území na Z.Ondráka penaltu promněnil T.Babický - 3:0 a v 88´ se přesně k tyči po narážečce s M.Babickým trefil V.Zavadil. Od tohoto vítězného utkání se musíme odpíchnout, snažit se dostat znovu do pohody, kterou jsme měli na začátku sezóny. Příští utkání jedeme do zachraňujích Popovic, tam pojedeme s pokorou a snažit se urvat další body. Ještě musím podotknout, poprvé jsme v sezóně jsme nedostali gól. MF.

BN DENÍK:

 

Chotýšany dohrávaly zápas v devíti

Struhařovský David Sysel (v zeleném) byl zastaven na poslední chvíli skluzem jankovského Dominika Čermáka.

Struhařovský David Sysel (v zeleném) byl zastaven na poslední chvíli skluzem jankovského Dominika Čermáka. Autor: Ivan Vondrák

včera 13:57

Benešovsko – Okresní fotbalový přeboru měl na pořadu 8. kolo. První dva celky, Divišov a Maršovice, nepodaly na hřištích soupeřů dobré výkony, přesto braly všechny body.

 
 
 

PRAVONÍN – SK NAČERADEC 4:0

Utkání průměrné úrovně mužstev v improvizovaných sestavách zvládli po čtyřech porážkách domácí. V neurovnané hře se dostali do vedení již v 7. minutě, kdy hostující brankář vyrazil střelu L. Vlasáka a Z. Ondrák po kličce gólmanovi uklízel balón do prázdné branky. Pravonínští více drželi míč, snažili se kombinovat, ale hodně kazili. Hosté hrozili především z brejků, které ovšem nevyužili. V závěru poločasu domácí zvýšili hlavičkou L. Vlasáka po kolmici Z. Ondráka a centru M. Babického.
Druhý poločas si domácí pohlídali a přidali dva góly. Nejprve po faulu na Z. Ondráka proměnil penaltu T. Babický a gólový účet uzavřel Zavadil střelou k tyči po narážečce s M. Babickým.

Branky: Z. Ondrák, L. Vlasák, T. Babický (z PK), Zavadil. Rozhodčí: Svoboda. Poločas: 2:0. Pravonín: Doškář – Hrubeš, T. Babický, M. Hoch, Zavadil – Studnička (86. Mar. Sibal), Javorský, L. Vlasák, Mich. Sibal – M. Babický, Z. Ondrák (68. P. Hoch). SK Načeradec: J. Smetana – M. Smetana, Štamberg, Dražďák, Suchopár, Postřihač ml., Pokorný, Čáp, Kříž, Jeništa, Voženílek. Střídali: Vobořil, Novák, Postřihač.

MEZNO – DIVIŠOV 1:2

Zápas byl překvapivě od počátku vyrovnaný, když dobře napadající a bránící Mezenští nedávali Divišovu prostor ke kombinaci. Domácí měli sice více míč na kopačkách, ale dopředu se moc nedostali, jen střela z dálky Bartáka prověřila J. Hanuše. Hosté toho také moc nevymysleli, až přišel únik Zd. Pekárka a přesné zakončení jeho útočného druha Campodonica. Divišov branka nakopla, vrhl se do útoku, ale do pořádného zakončení se nedostali ani po závarech. Ani domácí Helma a Barták skórem do přestávky nepohnuli.
Druhá půle navázala na svižnou první půli. Domácí se opět vrhli do útočení, ale hlavičky po rohových kopech šly mimo, Helma nepropálil z úhlu J. Hanuše, kterého nepřeloboval ani D. Homola. Až Říha po centru Šimáka vyrovnal hlavou na zadní tyči. Vzápětí Šimák padl po úniku a souboji s obráncem na zem, ale rozhodčí penaltu neodpískal. Divišovští na nic nečekali, rychle rozehráli a po centru z pravé strany uklidil míč do prázdné branky kanonýr Z. Pekárek. Mezenští se nevzdávali, ale obrovská šance Kulvajta v závěru již s výsledkem nic neudělala.

Branky: Říha – Campodonico, Z. Pekárek. Rozhodčí: Rosenvald. ŽK: 2:2. Diváci: 90. Poločas: 0:1. Mezno: Doskočil – Skopec, Kuvajt, Lukáš Homola, Barták – D. Homola, Ladislav Homola, Říha, Macko – D. Helma, Šimák. Střídali: Mukhammetov, Pinc, Babický. Divišov: J. Hanuš – Martin Hanuš, J. Pekárek, Štěpnička, L. Svoboda, Macháček, Vávra, Z. Pekárek, Lehán, Campodonico, Marek Hanuš. Střídali: Blažíček, Hák.

VRCHOTOVY JANOVICE – MARŠOVICE 1:2

V místním derby se hrál od začátku rychlý fotbal, ovšem s dlouho vychýlenou muškou střelců. Vlivem nepřesného řízení hlavního sudího postupně atmosféra na hřišti (i mezi diváky) houstla a přibývalo faulů. Nejprve dostal Němec za zbytečný faul žlutou kartu, což rozvášnilo maršovické fanoušky, kteří se hlasitě dožadovali karty červené. Po půlhodině hry viděli diváci i fotbalový moment, když hostující R. Hašek z trestného kopu orazítkoval tyč. V 39. minutě se ale radovali domácí. Sochůrek oklamal na hranici šestnáctky obránce a ranou překonal Fillipa. Při střele byl ale faulován Bartošem, sice dohrál poločas, ale do druhého nenastoupil, stejně jako Němec po žlutém faulu Procházky.
I přes neúčast dvou hráčů začali Janovičtí druhou půli aktivně a Potůčkovu přízemní bombu s námahou vyrazil Fillip na roh. Vzápětí zafungovalo pravidlo „nedáš – dostaneš", když po narážečce vyrovnal Žížala, při čemž se domácí zlobili, že to bylo z ofsajdové pozice. Hra se začala více přitvrzovat a do šancí se dostávali více hosté. Fišer z přímého kopu ještě branku těsně minul, ale v 71. minutě již R. Hašek otočil vývoj zápasu, když se prosmýkl mezi obránci a prudkou střelou rozvlnil síť. Domácí M. Procházka mohl vyrovnat, ale pálil těsně vedle. V 82. minutě fauloval Střihavka na půlící čáře Hlaváče, který po zranění kotníku odkulhal do kabin a domácí hráč šel za ním, když dostal druhou žlutou a zároveň červenou kartu. Ve vyhroceném závěru se již stav nezměnil.

Branky: Sochůrek – Žížala, R. Hašek. Rozhodčí: Krejčí. ŽK: 6:2. ČK: 82. Střihavka (VJ). Diváci: 140. Poločas: 1:0. Vrchotovy Janovice: Vávra – Suchan, Kahoun, Hampl, Bureš – Linhart, Střihavka, Sochůrek (46. M. Procházka), Hrdlovič (76. Rouš) – Němec (46. Sázavský), Potůček. Maršovice: Fillip – T. Procházka, Zavadil, Šach (90. M. Hašek), S. Šetina (57. Fišer) – Bartoš, R. Hašek, Hlaváč (83. Řezníček), Hampešt – Zderadička, Žížala.

NEVEKLOV – DOLNÍ KRALOVICE 1:1

V prvním poločase se hrál vyrovnaný zápas. Domácí drželi častěji míč na kopačkách, ale výborně hrající obrana hostů jim dovolila pouze dvě střely ze střední vzdálenosti. Kralovičtí hrozili z brejků a výborný Kolev jim zlikvidoval tři samostatné úniky.
Druhý poločas byl podobný prvnímu. Domácí drželi balón, ale přes výborně organizovanou obranu hostů se nemohli dostat do zakončení. Navíc po hodině hry přišel z ojedinělé šance Kralovic centr, po kterém si po několika odrazech vsítil vlastní branku Zimmel. Poté vyvinuli domácí tlak, ale v největší příležitosti netrefil Vitouš z malého vápna odkrytou branku. Až v 86. minutě se domácí dočkali vyrovnání po centru a zakončení střídajícího Bočkaye na zadní tyči.

Branky: Bočkay – vlastní Zimmel. Rozhodčí: Milan Macháček. ŽK: 0:4. Diváci: 60. Poločas: 0:0. Neveklov: Kolev – Novák, Rabiňák, Semerád, Kozel – Havránek, Znamenáček, Hameta, Zimmel – Šiška, Čichovský. Střídali: Bočkay, Vitouš, Šteiger, Jakub Novotný, Jan Novotný. Dolní Kralovice: Doležal – Pitelka, Prchal, Marušák, Vošický – Roháč, Zubec, Hanousek, Šaman – Dvořák, Boček. Střídali: Jelínek, Pitliak, Vrkoslav.

STRUHAŘOV – JANKOV 3:0

V prvním poločase se hrál vyrovnaný, bojovný fotbal, celků z vršku tabulky a jedinou branku vstřelil krásnou ranou z dálky v 33. minutě domácí Ondřej Hroch.
Po přestávce hostům postupně docházely síly, ale domácí se z trvalé převahy dokázali prosadit až v závěru Koblasou a Kůstkou.

Branky: 33. O. Hroch, 80. Koblasa, 87. Kůstka. Rozhodčí: Bačinský. ŽK: 4:1. ČK: 0:1. Diváci: 80. Poločas: 1:0. Struhařov: P. Pessr – Kůstka, Zd. Pessr, Hovorka, Hanibal – J. Sysel, O. Hroch, Veselý, Koblasa – D. Sysel, Dudík. Střídali: Kremina, L. Sysel, J. Hroch, Zmek. Jankov: Nerad – Hameršmíd, Čermák, L. Skála, Peroutka, Vrzal, Balík, P. Skála, Horčička, Uhliar, Procházka. Střídali: Šimánek, Vosátka, Čermák, Kratochvíl, Zajíc.

CHOTÝŠANY – JÍROVICE 1:2

V prvním poločase se hrálo vyrovnané utkání se šancemi na obou stranách, ale skóre se měnilo až ve 44. minutě, kdy po zaváhání hostujícího brankáře usměrnil míč do branky Adam Hanibal.
Ani po změně stran se obraz hry nezměnil. V 58. minutě zbytečně Aleš Hanibal stáhl hráče a Kulda z penalty vyrovnal, což Chotýšany rozhodilo. Po neuvěřitelném zkratu brankáře Keseliho v 80. a faulu Vaňkáta v 88. minutě, kteří museli předčasně do sprch, hosté přidali Mizerou druhou branku a odvezli si tak z Chotýšan tři body.

Branky: 44. Adam Hanibal – 58. Kulda (z PK), 88. Mizera. Rozhodčí: M. Balík. ŽK: 3:3. ČK: 80. Keseli, 88. Vaňkát (oba Ch). Diváci: 60. Poločas: 1:0. Chotýšany: Keseli – Aleš Hanibal, Matoušek, Filip, Josef Sysel – Povolný, M. Říha, Vaňkát, Adam Hanibal – Korecký, Starosta. Střídali: Kůt, R. Říha. Jírovice: Ellschlöger – Kořínek, Borkovec, Svoboda, Beneš – Pěkný, Kulda, Stibůrek, Pazdera – Sahula, Mizera. Střídali: Pokorný, Klepl, Reinberger.

PŘESTAVLKY – POPOVICE 4:0

Zápas mužstev ze spodku tabulky začali lépe domácí, ale Mastný po sóle zamířil vedle a Pohůnkovu hlavičku vyrazil Heřmánek na roh. Ve 23.minutě vysunul P. Mrázek Mastného, a ten tentokrát sólo s přehledem proměnil. Poté hosté zvýšili aktivitu, ale střely Vondrušky ani Borovce se neujaly a Žížalu po obejití dvou obránců bravůrně vychytal Bečvář.
Ve druhém poločase domácí kontrolovali hru a v 63. minutě po úniku a přihrávce Blokeše zvýšil Brambora do protipohybu brankáře na 2:0. Hosté mohli utkání zdramatizovat, ale Beránek po centru hlavičkoval vedle a Matuškův trestný kop z 18 metrů vyrazil Bečvář na roh. A tak udeřili v závěru ještě domácí. Nejprve po rychle vhozeném autu se opřel do balonu Blokeš a Heřmánek plachtil marně a na 4:0 upravil Mastný, když vystihl rozehrávku a po obejití brankáře pohodlně skóroval.

Branky: Mastný 2, Brambora, Blokeš. Rozhodčí: Kočí. Diváci: 75. Poločas: 1:0. Sokol Přestavlky: Bečvář – Sisel, Berka, Braný, Pivoňka – M. Mrázek, P. Mrázek, Pohůnek (60. Blokeš) – Brambora, Mastný (88. Velebil). Popovice: Heřmánek – Hocek, Hovorka, Kašpar, Filip, Matuška, Borovec, Žížala, Kaucký, Veselý, Vondruška. Střídali: Slepička, Kropáček, Beránek.

1. Divišov⋌                      8 8 0 0 25:5  24
2. Maršovice⋌                 8 7 0 1 33:4  21
3. Struhařov⋌                  8 6 1 1 22:8  19
4. Jankov⋌                      8 6 0 2 18:9  18
5. Jírovice⋌                     8 4 2 2 11:11 14
6. Pravonín⋌                   8 4 0 4 19:21 12
7. Neveklov⋌                   8 3 2 3 19:15 11
8. Sokol Přestavlky⋌       8 3 0 5 10:19  9
9. Vrchotovy Janovice⋌  8 2 1 5 16:18  7
10. Mezno⋌                     8 2 0 6  7:18  6
11. SK Načeradec⋌       8 2 0 6 14:26  6
12. Popovice⋌                 8 2 0 6  4:23  6
13. Dolní Kralovice⋌        8 1 2 5  6:15  5
14. Chotýšany⋌               8 1 2 5 13:25      5

 

Autor: Pavel Šimáček

Zpět