Halový turnaj v Říčanech - 1.místo

07.03.2010 18:46

Hráno : 6.3.2010 v Říčanech, ´1.kolo 2 x 10´ a  2.kolo 1 x 15´, 4+1, 4 mužstva

Na turnaj bylo přihlášeno pouze 5 týmů a nakonec ještě jedno mužstvo nedorazilo... Náš vstup do turnaje byl opět tragický, první zápas jsme trestuhodně zahazovali jednu šanci za druhou a nakonec jsme prohráli smolně 0:1, gólem z předposlední minuty, po chybě Hlinského a Šonského. Ještě jsme v 1.kole ztratili 2 body za remízu v utkání se Spartou, ale pak se naši kluci rozjeli. Ve 2.kole vyhráli vcelku s přehledem všechny 3 zápasy a zcela zaslouženě turnaj vyhráli. Proti minulému turnaji si vyměnili pozice střelce a nahrávače Postřihač s Kocourem. Velmi dobře zahrál i Zvára. Každý tým odehrál 105´.

Nejvíce byl vidět - Kocour, Zvára a Postřihač

NASTOUPILI :   Šonský, Hlinský, Štyx, Starec, Zvára, Zamrzla V, Kocour, Postřihač 

1.kolo 

SK - Radošovice                  0:1, Kocour s Postřihačem laxně zahodili, co šlo. Zápas rozhodla hrubka Hlinského a Šonského v 19´.

SK - Říčany                        4:0Postřihač, Kocour, Zvára, Zamrzla V, domácí neměli vůbec nárok, spousta šancí ještě zůstala nevyužita 

SK - AC Sparta                   1:1, Štyx. Dlouho jsme vedli, když Zvára připravil gól Štyxovi, ale nedokázali jsme vítězství udržet.    

2.kolo  

SK - Radošovice                  3:1Zvára, Postřihač, Kocour, tentokrát jsme nic neponechali náhodě a s přehledem jsme zvítězili, radošovičtí snižovali až těsně před koncem.

SK - Říčany                         2:1 Kocour 2x, sudí nám zkraje zápasu neuznal vstřelený gól. Přesto jsme šli do vedení, ale po chybě V. Zamrzly se stal ze zápasu nervák. Výborně však zahrál Kocour. Nakonec vrátil do sítě Postřihačovu střelu a svojí 2.brankou rozhodl zápas v náš prospěch.

SK - AC Sparta                    3:0,  Kocour 2x, Zvára, v posledním zápase turnaje šlo oběma týmům o 1.místo, ale my už máme zkušený tým, takže ze jména SPARTA se naši již "nepokakají", což bylo jasně vidět i v tomto zápase. Výborně zahrál především Kocour, kterému dobře sekundoval Postřihač a pochvalu zaslouží i Zvára, Hlinský a Šonský. Mladí sparťané měli pokřik před zápasem, ale naši kluci si o to víc vychutnali vítězný pokřik po zápase...

 Pořadí :   1. SK  Načeradec

                2.  AC SPARTA

                3.  Radošovice

                4.  Říčany

               

Zpět