Přípravka je aktivní i v zimní přestávce

06.04.2009 23:16

Fotbalová přípravka oddílu SK Načeradec nezahálí ani v zimě. Pravidelně trénujeme každé úterý a pátek v tělocvičně a na mladých fotbalistech je to znát. V přímé konfrontaci se na halových turnajích střetáváme se stejně starými hráči z větších i velkých oddílů a dokážeme s nimi hrát naprosto rovnocenné zápasy. Před začátkem turnajů je na nás většinou pohlíženo, jako na něco „exotického“ a neznámého, ale po 1 – 2 zápasech se již soupeři i diváci ptají, kde leží Načeradec, kolik má obyvatel a podobně. Pro naši malou vesnici je to obrovská reklama a myslíme si, že na oplátku by obec mohla klukům koupit třeba teplákové soupravy s erbem Načeradce!

  Výsledkově jsme nezahájili halovou sezónu příliš dobře. 8.12. jsme na turnaji ve Vlašimi obsadili 6.místo a poté 20.12. v Říčanech 4.místo. V lednu jsme si výsledkově polepšili. 4.ledna, opět v Říčanech, jsme prohráli až ve finále se Zelenčí (část Prahy) a skončili na 2.místě. Na cestě do finále jsme porazili Říčany, Průhonice, Dobřejovice i ČAFC Praha. 24.ledna jsme se zúčastnili turnaje v Sezimově Ústí. Nejprve jsme prohráli s SKP České Budějovice 0:2, pak jsme zvítězili 2:1 nad Bechyní, remizovali s Chýnovem 1:1, porazili Spartak Sez.Ústí 2:1 a v závěrečném utkání remizovali s FK Tábor 1:1. Náš poslední zápas rozhodoval o umístění na prvních třech místech. V případě vítězství by si Tábor zajistil 1.místo a v případě našeho vítězství jsme mohli skončit druzí. Ve skvělé, ale pekelné atmosféře se nám nepodařilo proměnit několik šancí a z vítězství na turnaji se nakonec radovali hráči Č.Budějovic.

  Domů jsme si přivezli i individuální ocenění. Ve Vlašimi byl vyhlášen Vojta Šonský nejlepším brankářem a v Sez.Ústí byl nejlepším hráčem turnaje vybrán Jan Zvára. Oba dostali pěkné ceny. V Říčanech se nejlepší hráči nevyhlašují.

Na turnajích nastoupili : Šonský, Hlinský, Křemen, Zvára, Postřihač, Starec, Švec, Novák, Maceška.

Dosavadní střelci gólů : Postřihač, Novák – 9x, Zvára – 5x, Hlinský – 4x, Křemen – 2x, Švec, Starec po 1

Zpět