Tělovýchovná jednota Sokol Maršovice - SK Načeradec 8:0 (3:0) !!!

26.08.2013 06:45

Hráno:   25.8.2013, od 17:00 hod, 16°C, déšť

Hodnocení:  V 1. poločase trocha smůly a neschopnosti v zakončení, 2. poločas trapný výkon = rekordní a potupná porážka - z ostudy nemáme kabát, ale kožich!!! Výborný vstup do soutěže...

- Od začátku zápasu se hrál oboustranně útočný fotbal. Naši útočníci až překvapivě lehce zabíhali za nepříliš rychlé domácí obránce, ale bez efektu. Bohužel již v 9´ se zranil aktivní Voženílek, čímž se značně oslabila naše útočná síla a po přeskupení hráčů vlastně i obranná. Hned v 10´ prohrál svůj osobní souboj Suchopar, následně ještě lehčeji Dražďák a dobře hrající a rychlý Žížala nedal Smetanovi šanci - 1:0. Gól nás nezlomil, naopak Jeništa unikl obráncům, mohl sám zakončovat, ale míč naservíroval na malé vápno Čápovi, ale ten neuvěřitelně netrefil branku. O chvíli později opět Jeništa všem utekl, udělal kličku i brankářovi, ale míč poslal těsně mimo tyč... Na druhé straně zahrozil opět Žížala, ovšem Smetana ho vychytal a zaskvěl se i po TK z 18m, když chytil ránu do horního rohu branky. Ve 30´ měl gól na noze po přihrávce Vobořila Franc, ale jeho střela do poloprázdné branky šla nad... Ve 32´ zvýšil na 2:0 opět neatakovaný Žížala! I po této brance se ještě hrálo nahoru - dolu, ale do ložené šance jsme se již nedokázali dostat. Naopak agilní Žížala využil další nedorozumnění našich obránců a ve 43´ zvýšil na 3:0 - a bylo po zápase. Škoda, ač to nevypadá, byl to naprosto hratelný soupeř! Ovšem to, co jsme předváděli ve 2.poločase nemá cenu vůbec komentovat. Byl to stejný kolaps, jako minulý týden Slavia s Teplicemi, pouze s tím rozdílem, že naši odmítli zaplatit půlmilionovou pokutu... Snad si z tohoto fiaska vezmou jak přímí aktéři, tak Ti, co se neráčili dostavit, ponaučení a příště to odnese třeba Divišov. Chce to, aby se každý zkusil sám nad sebou zamyslet, trochu víc pokory a půjde to. Tak špatní hráči zase nejste!                                            

Nastoupili:  Smetana J - Smetana M, Štamberg, Dražďák, Franc - Suchopar, Novák, Vobořil, Čáp D. - Jeništa, Voženílek + Kříž, Strnad

Nedostavili se:  Humpolík, Čáp L., Urban, Postřihač, Pokorný

Trenér:  Štěpánek Josef

Vedení mužstva:  Ing. Postřihač, Grohmann M

Rozhodčí: p. Kočí, Berenda a Novák

Góly:   

Co píše BN DENÍK? - 3x jsme se dostali do titulku!

Načeradci premiéra zhořkla

Souboj Struhařova s Dolními Kralovicemi rozřešil v samotném závěru Kremina.

Souboj Struhařova s Dolními Kralovicemi rozřešil v samotném závěru Kremina. Autor: Robin Novák

dnes 13:35

Benešovsko – Brány okresního fotbalového přeboru sezony 2013/2014 se otevřely. Hattricky se zaskvělo pět hráčů – neveklovský Petr Čichovský, divišovský Zdeněk Pekárek, vrchotojanovický Marcel Potůček a maršovičtí Pavel Žížala a Petr Fišer.

 
 
 

CHOTÝŠANY – NEVEKLOV 2:6

Zasloužené vítězství hostů, kteří si po hrubých chybách zkušených domácích hráčů vypracovali dostatečný náskok již v prvním poločase. Po přestávce se hra domácích zvedla, což však stačilo pouze na korekci výsledku.

Branky: 79. a 88. Holejšovský – 22., 33. a 60. Čichovský, 21. Semerád, 30. Hameta (PK), 44. Znamenáček. Rozhodčí: Konvička. ŽK: 4:1. Diváci: 60. Poločas: 0:5. Chotýšany: Keseli – Říha, Filip, Starosta, Josef Sysel – Straka, Kuthan, Vaňkát, Hanibal – Korecký, Šícha. Střídali: Jaroslav Sysel, Holejšovský. Neveklov: Kolev – Havránek, Semerád, Váňa, Novák – Zimmel, Hameta, Znamenáček, Šiška – Král, Čichovský. Střídal: Novotný.

JANKOV – POPOVICE 3:0

Derby začali domácí mírnou převahou, ale hosté je kromě dvou nebezpečných akcí, zakončených Horčičkou, do ničeho nepustili. Sami pak kontrovali nebezpečnými brejky. Ve 40. minutě však faulovali ve vápně Horčičku, který následně pokutový kop s přehledem proměnil. Hned po rozehrání získali domácí míč a z následného útoku trefil opět Horčička břevno.
Do druhého poločasu vkročili hosté daleko aktivněji a dokázali vyvinout velký tlak. Jejich snaha však končila na domácí obraně nebo na spolehlivě chytajícím brankáři Neradovi. Jankovští podnikali rychlé protiútoky a z jednoho v 75. minutě zvýšil hlavou Horčička po ideálním centru Vrzala. Třetí branku domácích následně zařídil Balík, který z úhlu přeloboval hostujícího brankáře.

Branky: Horčička 2, Balík. Rozhodčí: Milan Macháček. ŽK: 2:0. Poločas: 1:0. Jankov: Nerad – D. Čermák, Veselý, Procházka, Uhliar, Peroutka, Balík, P. Skála, L. Skála, Vrzal, Horčička. Střídali: M. Čermák, Zajíc. Popovice: P. Heřmánek – Jiří Hovorka, Kopecký, Jakub Hovorka, Kašpar, M. Heřmánek, Slepička, Filip, Matuška, Kaucký, Vondruška. Střídal: Kropáček.

MEZNO – PRAVONÍN 0:1

První poločas se hrál za stálého deště vyrovnaný a bojovný fotbal bez vyložených šancí. Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu, nicméně do první vážné akce zápasu se dostali hosté, avšak útočníka bravurně vychytal brankář Doskočil. Varování Mezenským nestačilo a tak o chvíli později zúročil hezkou přihrávku za obranu domácích Javorský. Mezno se poté snažilo alespoň o vyrovnání, ale hlavička Říhy skončila na břevně a stejným způsobem skončil i Mackův pokutový kop, když se pokoušel o Vršovický dloubák. A tak si hosté zaslouženě odvezli tři body.

Branka: Javorský. Rozhodčí: Rezek. ŽK: 1:1. Diváci: 50. Poločas: 0:0. Mezno: T. Doskočil – Lukáš Homola, Prchlík, Skopec, Beran – Říha, Kubec, Macko, Ladislav Homola – D. Homola, Šimák. Střídali: Mazour, Ploc, Pinc. Pravonín: Doškář – Ondrák, Lejček, Kodeda, Zavadil – T. Babický, Vlasák, M. Babický, Moravec – Hrubeš, Javorský. Střídali: Studnička, Hoch, Sibal.

STRUHAŘOV – DOLNÍ KRALOVICE 1:0

Domácí měli během zápasu převahu, ale bez střeleckého a tím i gólového vyjádření. Hosté hrozili pouze z rohových kopů a dalších standardních situací. Utkání tak spělo do remízového konce, ale minutu před koncem rozhodl o těsném, ale zaslouženém vítězství domácích, po rohovém kopu důrazný Kremina.

Branka: 89. Kremina. Rozhodčí: Garaja ml. ŽK: 1:2. Diváci: 70. Poločas: 0:0. Struhařov: P. Pessr – Kremina, Zd. Pessr, Dudík, J. Sysel – O. Hroch, Hanibal, O. Veselý, Koblasa – D. Sysel, Zmek. Střídali: Michálek, J. Hroch, Kaucký. Dolní Kralovice: Doležal – T. Jelínek, Pitelka, Malina, Marušák – Vošický, Roháč, Vrkoslav, Hanousek – Šaman, Boček. Střídali: Prchal, Hála, L. Jelínek.

VRCHOTOVY JANOVICE – SOKOL PŘESTAVLKY 4:0

Domácí začali v dešti náporem, ale v prvním poločase bez gólového efektu, když v největší šanci nastřelili po rohu břevno a odražený míč hlavou málem vsítil do vlastní brány Kačírek, ale gólman Toman byl pozorný. V další příležitosti se již domácí fanoušci radovali, ale míč po hlavičce Linharta rozvlnil sice sít, ale boční. Hosté podnikali brejky, ale Pohůnek zamířil vedle a bomba P. Mrázka z trestného kopu olízla levou tyč janovické branky.
I po přestávce byl k vidění rychlý a pohledný fotbal, v němž již domácí stříleli branky, když hlavním režisérem byl Potůček. Skóre otevřel po úniku Linharta a zbavení se obránce. Následně ho našel dlouhým odkopem z vlastní poloviny opět Linhart, Potůček unikl na malém vápně ještě počkal na Vrkoslava, jenž podruhé rozvlnil přestavlckou síť. Neúnavný a rychlonohý Potůček pokračoval a po přesné přihrávce Sochůrka propálil potřetí gólmana Tomana. Svoje parádní vystoupení v korunoval v 77. minutě, když doběhl od poloviny hřiště míč nastřelený do velkého vápna, v koncovce přešel přes posledního obránce a ve skluzu završil hattrick. A to ještě nastřelil břevno. Hosté sice sympaticky bojovali do posledního hvizdu rozhodčího, ale vstřelit gól jim nebylo souzeno.

Branky: Potůček 3, Vrkoslav. Rozhodčí: P. Svoboda. Bez karet. Diváci: 65. Poločas: 0:0. Vrchotovy Janovice: Slunéčko – Suchan, Kahoun, Hampl, Hrdlovič – M. Střihavka, Linhart, Sochůrek, Sázavský (60. Procházka) – Potůček, Vrkoslav. Sokol Přestavlky: Toman – Bursík, Berka, Pantoflíček, Pivoňka – Velebil, Kačírek, P. Mrázek, Pohůnek – Brambora, M. Mrázek (78. Kroulík).

MARŠOVICE – SK NAČERADEC 8:0

Maršovice si chutí zastřílely do sítě nováčka z Načeradce. Pro hosty byl výsledek utkání velmi krutý ale domácí ukázali i v neúplné sestavě, že jsou na sezonu dobře připraveni.
Skóre otevřel v 10. minutě Žížala po přihrávce Hlaváče a následném sóle a kličce gólmanovi Smetanovi. Ten se za chvíli vytáhl proti trestnému kopu R. Haška,
aby na druhé straně zakončil sólo Jeništa vedle domácí branky. Stejnou situaci měl maršovický Žížala, ale nestřelil gólmana. A tak si spravil chuť po půlhodině hry, když zakončil krásnou akci Zderadičky se Šachem. Ve 43. minutě zkompletoval Žížala hattrick a po kličce Smetanovi – 3:0. Vzápětí ještě Fišer z malého vápna po centru Šacha přestřelil branku.
V druhém poločase domácí kontrolovali hru a přidali další branky. Šacha ještě Smetana zázračně vychytal, ale penaltu Hampešta po faulu na R. Haška již nestačil. Popáté lovil míč načeradský gólman ze své sítě v 58. minutě po úniku Žížaly a střele Fišera. Ten následně do 74. minuty zkompletoval hattrick ze závaru a z penalty po faulu na Zderadičku. Konečnou podobu výsledku dal v samotném závěru Fillip po centru Šetiny.

Branky: 10., 30. a 43.Žížala, 58., 68. a 74. (z PK.) Fišer, 56. (PK) Hampešt, 89. Fillip. Rozhodčí: Kočí. ŽK: 0:3. Diváci: 80. Poločas: 3:0. Maršovice: Pechač – Hampešt, Bartoš, Procházka (68. M. Hašek), Řezníček - Šach, Hlaváč (15. Zderadička), R. Hašek, Šetina -Žížala, Fišer (75. Fillip). SK Načeradec: J. Smetana – M. Smetana, Franc, Štamberk, Dražďák, Novák, Suchopár, Vobořil, Čáp ( 63. Kříž), Jeništa, Voženílek (10. Strnad).

DIVIŠOV – JÍROVICE 4:0

V Divišově se hrál za hezkého počasí, před početnou diváckou kulisou, atraktivní fotbal. Domácí působili fotbalověji, měli balon více na noze, ale každý soupeřův protiútok s následným centrem do vápna znamenal nejvyšší stupeň ohrožení pro gólmana Hanuše. Ten však ve spolupráci s s obránci veškeré šance hostů zlikvidoval. Divišov svoji převahu spravedlivě gólově rozdělili do obou poločasů, kdy se zaskvěl hattrickem kanonýr Zd. Pekárek a svůj návrat do mateřského oddílu oslavil jedním gólem Jan Jíša, jenž Pekárkovi na všechny góly nahrál.

Branky: Zd. Pekárek 3, Jíša. Rozhodčí: Švejda. ŽK: 1:3. Diváci: 100. Poločas: 2:0. Divišov: J. Hanuš – Martin Hanuš, Macháček, J. Pekárek, Blažíček – Vondrák, Marek Hanuš, Campodonico, Lehán – Zd. Pekárek, Jíša. Střídali: Moravec, Zámostný. Jírovice: Ellschlöger – Kořínek, Borkovec, Stibůrek, Beneš – Sahula, Svoboda, Pokorný, Kulda – Pěkný, Reinberger. Střídal: Hořejší.

 

Článek z Maršovického  webu

MARŠOVICE : SK NAČERADEC
             8     :     0      ( 3 : 0 )
V úvodním zápase sezóny si domácí hráči s chutí zastříleli do sítě nováčka z Načeradce.Pro hosty byl výsledek utkání velmi krutý ale Maršovice ukázali i přesto že nenastoupili v úplné sestavě že jsou na sezónu připraveni velmi dobře a že branky dávat umějí.
Již v 10min.se po přihrávce Hlaváče dostal do úniku Žížala,obešel Smetanu v hostující brance a s přehledem otevřel skóre-1:0.V 15min.Smetana vytáhl trestný kop R.Haška směřující do šibenice.Ve 20min. mohli hosté vyrovnat,ale Jeništa který postupoval sám na Pechače minul o metr jeho pravou tyč.Ve 23min.šel domácí Žížala opět sám ale tentokrát nastřelil vyběhnuvšího Smetanu.Ve 30min.přišla krásná akce po ose Zderadička,Šach,Žížala a ten se nemílil-2:0.Ve 43min.zkompletoval Žížala hatrick a po kličce Smetanovi upravil stav na 3:0 pro domácí.A to nemuselo býti vše,ve 44min.se po centru Šacha dostal k míči na malém vápně Fišer ale zalekl se brankáře a branku v pádu přestřelil.
V druhém poločase kontrolovali domácí hru a v 55min.mohl zvýšit Šach,ale jeho ránu vyrazil Smetana zázračně na roh.O minutu později se ale skóre měnilo-R.Hašek byl faulován a Hampešt penaltu s přehledem proměnil-4:0.V 58min.další rychlý protiútok a přihrávku Žížali zužitkoval Fišer-5:0.Na hosty se valil jeden útok za druhým a v 68min.po závaru před brankou opět Fiěer doklepl míč do odkryté branky-6:0.V 74min.byl ve vápně faulován Zderadička a Fišer z penelty zkompletoval svůj hatrick-7:0,V 89.min.si na krásný přízemní centr Šeitny naběhl Fillip a pohotovou střelou uzavřel skóre zápasu na konečných 8:0.Závěrečný hvizd rozhodčího Kočího musel býti poté pro hosty vysvobozením.
SESTAVA MARŠOVICE: Pechač- Hampešt, Bartoš, Procházka (68.M.Hašek), Řezníček- Šach, Hlaváč (15.Zderadička),R.Hašek,Šetina-Žížala,Fišer (75.Fillip)
SESTAVA SK NAČERADEC: Smetana J.- Smetana M.,Franc, Štamberk, Dražďák, Novák, Suchopar, Vobořil,Čáp ( 63.Kříž), Jeništa,Voženílek (10.Strnad)
BRANKY: 10.,30.,43.min. Žížala, 58.,68.,74min.(pen.) Fišer, 56min.(pen.) Hampešt, 89min.Fillip
ROZHODČÍ: Kočí- Berenda, Novák       žluté karty: 0 : 3       diváků: 80

 

A1A - OP - II.třída

 

  VÝSLEDKY
Zápas Domácí Hosté Skóre Diváků Poznámka
 
A1A0101 Chotýšany Neveklov 2: 6 ( 0: 5)    
Rozhodčí: Konvička, Mikolášek, Frydrychovský
 
A1A0105 Jankov Popovice 3:0 (1:0) 80  
Branky: Horčička Tomáš 2, Balík Tomáš; Rozhodčí: Macháček Mil., Malý, Berenda; ŽK: 2:0
 
A1A0107 Divišov Jírovice 4:0 (2:0) 100  
Branky: Pekárek Zdeněk 3, Jíša Jan; Rozhodčí: Švejda, Rathan, Cacák; ŽK: 1:3
 
A1A0102 Mezno Pravonín 0: 1     
Rozhodčí: Rezek, Mrázek, Kohl
 
A1A0103 Vrch.Janovice Sokol Přestavlky 4: 0 ( 0: 0)    
Rozhodčí: Svoboda, Iriron, Krejčí
 
A1A0104 Struhařov Dolní Kralovice 1: 0 ( 0: 0)    
Rozhodčí: Garaja ml., Bačinský, Balík Petr
 
A1A0106 Maršovice SK Načeradec 8:0 (3:0) 63  
Branky: Fišer Petr 3, Žížala Pavel 3, Hampešt Jiří, Fillip Marek; Rozhodčí: Kočí, Berenda, Novák; ŽK: 0:3
 

 




      * červeně označené výsledky jsou neoficiální
 

 

  TABULKA
Rk. Tým Záp + 0 - Skóre Body PK (Prav)
 
1. Maršovice 1 1 0 0 8: 0 3   ( 0)
 
2. Neveklov 1 1 0 0 6: 2 3   ( 3)
 
3. Vrch.Janovice 1 1 0 0 4: 0 3   ( 0)
 
4. Divišov 1 1 0 0 4: 0 3   ( 0)
 
5. Jankov 1 1 0 0 3: 0 3   ( 0)
 
6. Struhařov 1 1 0 0 1: 0 3   ( 0)
 
7. Pravonín 1 1 0 0 1: 0 3   ( 3)
 
8. Mezno 1 0 0 1 0: 1 0   ( -3)
 
9. Dolní Kralovice 1 0 0 1 0: 1 0   ( 0)
 
10. Popovice 1 0 0 1 0: 3 0   ( 0)
 
11. Chotýšany 1 0 0 1 2: 6 0   ( -3)
 
12. Jírovice 1 0 0 1 0: 4 0   ( 0)
 
13. Sokol Přestavlky 1 0 0 1 0: 4 0   ( 0)
 
14. SK Načeradec 1 0 0 1 0: 8 0   ( 0)
 

 


 

 

  NÁSLEDUJÍCÍ KOLO
Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště
 
A1A0201 Neveklov Jírovice 31.08. 17:00 SO  
 
A1A0202 SK Načeradec Divišov 01.09. 17:00 NE  
 
A1A0203 Popovice Maršovice 31.08. 17:00 SO  
 
A1A0204 Dolní Kralovice Jankov 31.08. 17:00 SO  
 
A1A0205 Sokol Přestavlky Struhařov 31.08. 17:00 SO  
 
A1A0206 Pravonín Vrch.Janovice 31.08. 17:00 SO  
 
A1A0207 Chotýšany Mezno 31.08. 17:00 SO

 

 

 

 

 

Zpět